Lazio - FCSB. Dică recunoaște diferența de valoare

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat după eşecul cu Lazio (1-5), din Europa League, că vicecampioana României nu a reuşit să repete jocul bun făcut la Bucureşti și a recunoscut diferența de valoare dintre cele două echipe.

FCSB a fost surclasată de Lazio cu scorul de 5-1, joi seara, pe Stadio Olimpico din Roma, în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League. În tur, FCSB s-a impus cu scorul de 1-0, la Bucureşti.

„Nu am reuşit să facem meciul pe care îl doream, Lazio a jucat în mare viteză, a făcut diferenţa prin atacanţi săi valoroşi şi a presat tot timpul. Noi nu am reuşit să repetăm meciul bun făcut la Bucureşti. Am încercat să facem acelaşi joc de acasă, dar Lazio ne-a presat tot timpul şi ne-a pus în dificultate", a declarat Dică după eşecul de pe Stadio Olimpico din Roma. 

„E nevoie de timp"

„Avem o echipă tânără şi valoroasă, dar e nevoie de timp pentru a ridica nivelul şi pentru a fi la aceeaşi masă cu echipele mari din Europa. Putem face un meci bun acasă, dar e complicat să reuşim două meciuri bune la rând la acest nivel", a concluzionat tehnicianul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel