Lavinia Goste și Marius Zorilă, poveste de dragoste începută la Festivalul de la Mamaia

Pentru Lavinia Goste şi Marius Zorilă povestea de dragoste a început magic în urma cu 12 ani, la Festivalul de la Mamaia.

Cum a vazut-o Marius a simțit magia iubirii. S-a îndragostit pe loc de ea, i-a făcut curte şi a convins-o că e cel mai potrivit bărbat pentru ea. Lavinia a fost atrasă de farmecul, detașarea, pasiunea lui şi de faptul că știa ce vrea. Pe el l-a frapat frumusețea, sinceritatea, franchețea, delicatețea Laviniei. S-au îndrăgostit, am putea spune, la prima vedere  şi aşa a început relația lor atât de frumoasă şi puternică.

Au două fetițe gemene care sunt minunile lor

 
 
O perioadă, ea a făcut naveta de la Satu Mare unde  s-a născut şi e foarte mândra de acel loc, având şi o colecție impresionată de ii şi costume populare din Ardeal. Dupa 3-4 ani de făcut naveta, Marius a convins-o să vină în Bucureşti. Se căsătoriseră şi era greu cu acest program ca să fie o familie cu adevărat. A fost o cerere în căsătorie simplă, naturală, într-un restaurant cochet din Bucureşti. A spus "Da" pe loc şi considera unul dintre cele mai frumoase lucruri din viaţa ei. Au doua fetițe gemene Maria Elisa şi Ioana Nicole de care sunt mândri, considerându-le minunile lor. Li s-au schimbat prioritățile de când au venit pe lume, dar în mod benefic. Au multe spectacole împreună, dar şi separat de multe ori ea apărând alături de orchestra lui în concerte. 

Își spun des "Te iubesc" şi consideră un noroc că s-au întâlnit

 
 
Îşi spun des "Te iubesc" şi consideră că iubirea e cel mai frumos lucru din viața lor. Lavinia recunoaşte că a avut norocul să întâlnească omul potrivit şi consideră predestinată întâlnirea lor. La fel crede şi Marius, că nimic nu e întâmplator şi faptul că a găsit-o pe Lavinia îi era dat. Se consideră suflete pereche şi de cele mai multe ori se înțeleg din priviri. Când au timp, Lavinia îl răsfață pe Marius şi pe fetițe  cu preparate culinare tradiționale, dar şi cu alte feluri mai deosebite. Se văd îmbătrânind împreună, într-o casă spațioasă şi luminoasă înconjurați de copii si mulți nepoți. Au descoperit că iubirea este cea care îi inspiră şi îi fac să trăiască sub semnul ei ca un întreg.

 

Vezi şi: Crin Antonescu, dezvăluiri-bombă despre relația cu statul paralel

Loto, Tragerile Loto Speciale ale Craciunului. Numere extrase

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel