Crin Antonescu, despre legătura cu statul paralel: Nu pot spune că m-au iubit, dar...

Denisa Zamfir / 23 dec 2018 / 15:48 Salveaza PDF Comentarii
Crin Antonescu
Descriere foto: Crin Antonescu

Crin Antonescu lămurește zvonurile apărute în presă potrivit cărora ar fi fost înlăturat din politică de statul paralel.

"Nu cred că securitatea de rit nou sau statul paralel m-au iubit vreodată sau că mă doreau, dar de aici până la a spune că m-au înlăturat e o distanță lungă. Nu pot spune că pe alții îi iubeau, dar erau ai lor. Nu am avut dosar, statul paralel nu a avut nicio implicare, deși anumiți oameni din statul paralel or fi răsuflat ușurați. Nu am fost șantajat.", a declarat Crin Antonescu la TVR1.

Cât despre relația cu George Maior și Florian Coldea, Crin Antonescu susține că a purtat doar discuții despre subiecte legitime și nu a avut o relație apropiată cum au avut alți lideri politici.

"I-am cunoscut pe domnii Maior și Coldea, i-am întâlnit în câteva rânduri, de 3-4 ori, nu la prilej festiv. Am avut, cât s-a putut duce, o discuție despre subiecte legitime, nu am avut o relație privată cu dânșii cum au avut alți lideri politici. Domnul Ponta, spre exemplu, domnul Dragnea sau alții", a adăugat Crin Antonescu la același post de televiziune.

Vezi și: Crin Antonescu, săgeți către Ponta: Ceea ce nu știam atunci..

Crin Antonescu, candidat la PE. Ciutacu, observație


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27