Crin Antonescu, săgeți către Ponta: Ceea ce nu știam atunci...

Crin Antonescu a vorbit într-o intervenție telefonică despre revenirea lui în politică.

Întrebat dacă în momentul în care conducea PNL, la vremea resrpectivă, cunoștea toate lucrurile care au ieșit la iveală în ultimii doi ani, protocoale, stat paralel ”care influențează decidentul politic oficial ales de popor”, Crin Antonescu a precizat:

„Despre aceste lucruri știam foarte bine. Aceste lucruri le-am denunțat public și împotriva acestor lucruri m-am angajat împreună cu partenerii politici de atunci să lupt. Ceea ce nu știam în întregime și oricum nu puteam dovedi era că propriul meu partener făcea parte din mecanismul de conducere intim al acestor forțe. Cred că între timp lucrurile sunt foarte clare”, a declarat Crin Antonescu.

Crin Antonescu a dat asigurări că s-a retras din politică în urma rezultatului slab de la ultimele alegeri europarlamentare și a deciziei partidului de a-l susține pe Klaus Iohannis în lupta pentru prezidențiale.

Amintim că, așa cum anunțase DC NEWS în exclusivitate, astăzi, Crin Antonescu și-a depus candidatura internă în PNL pentru alegerile europarlamentare din anul 2019. Această depunere a fost făcută ca simplu membru al PNL. Soția sa, Adina Vălean, în prezent europarlamentar, nu va mai candida la alegerile europarlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel