Lavinia Șandru, în direct la TV, în ziua în care Darius Vâlcov a fost reținut de DNA: Sunt jurnalist, îmi fac meseria

Lavinia Şandru a explicat, miercuri seară, la "Deschide Lumea" de la Realitatea TV, de ce emisiunea pe care o realizează nu s-a difuzat în urmă cu o zi, precizând, însă, că a fost uimită de ce i-a fost dat să vadă și să citească în legătură cu absența sa pe post, marți, la ora 18:30.

În debutul ediției de miercuri a emisiunii "Deschide Lumea", Lavinia Șandru a declarat că, în urmă cu o zi, la ora la care trebuie să apară în direct, a fost difuzată emisiunea "Ambasador România", moderată de Alexandru Cumpănaşu.

De asemenea, Lavinia Șandru a mai precizat că, de la ora 20:00, a fost prezentă în emisiunea "Prime Time News", realizată de colega sa, Andra Miron, în cadrul căreia a comentat inclusiv interviul pe care Alexandru Cumpănașu l-a realizat cu Mark Taplin, fost Însărcinat cu Afaceri al Ambasadei SUA la București.

"Așa se explică faptul că nu am fost ieri pe post în cadrul emisiunii. Doamne, câte am putut să văd și câte am putut să citesc de ce n-am fost eu ieri la emisiune! Sunt jurnalist, am ales să intru în presă și, credeți-mă, îmi fac meseria așa cum pot, așa cum știu, așa cum am învățat, cu respect pentru ceea ce înseamnă informația publică și o să am grijă de fiecare dată ca dumneavoastră să puteți afla toate acele informații pe care noi le cunoaștem, pe care eu le cunosc și care pot să vă facă viața mai bună. Sigur, nu am cum să nu punctez faptul că, dat fiind situația în care se găsește acum soțul meu... Doamne, ce colegi mi-a fost dat să văd în lumea asta, a audiovizualului! Și colegi buni, pe care îi respect pentru felul în care știu să vadă lucrurile, dar și colegii...vai Doamne! Parcă a fost prea multă mizerie! La momentul la care vom avea o decizie definitivă a instanței, în cazul în care va fi în defavoarea soțului meu, atunci, sigur, vor jubila respectivii jurnaliști, dar în cazul în care soțul meu în instanță își va dovedi nevinovăția, sunt convinsă că acei colegi jurnaliști nu vor veni să-și ceară scuze", a mai spus Lavinia Șandru. 

Moment bizar cu Lavinia Șandru la Realitatea Tv, după noua lovitură primită de soțul ei, Darius Vâlcov

Fostul ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov, a fost reţinut, miercuri seară, în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, după ce ar fi intervenit, când era primar al Slatinei, în atribuirea unor contracte către un om de afaceri.

Victor Ciutacu, după votul în Senat în cazul senatorilor Vâlcov și Șova: Știu, băi, fanii arestărilor...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel