EXCLUSIV  Rotativă Guvern. Laura Vicol (PSD): Nu cred că Iohannis vrea să arunce țara în haos / video

Sursă foto: Presidency.ro
Sursă foto: Presidency.ro

Laura Vicol a făcut câteva precizări privitoare la desemnarea unui premier din partea PSD.

La rotativa care ar urma să aibă loc în luna mai, Partidul Social Democrat ar trebui să preia funcția de prim-ministru de la Partidul Național Liberal, iar Marcel Ciolacu să-l înlocuiască pe Nicolae Ciucă.

Laura Vicol, deputat PSD, a făcut câteva precizări despre această chestiune vitală pentru stabilitatea politică a țării, în contextul în care președintele României a făcut astăzi o declarație care a aruncat o umbră de îndoială în spațiul public privitor la continuarea guvernării PSD-PNL.

„Atunci când coaliția va decide să facă o schimbare de guvern, se vor prezenta toate părțile interesate, îmi vor expune punctele de vedere și, în conformitate cu Constituția României, voi lua decizia care mi se va părea cea mai bună pentru România”, a spus președintele României.

„Situația actuală este una în care avem un context extern extrem de greu și se întâmplă atâtea nenorociri în jurul României, încât cred că nimeni nu își permite măcar să se gândească să arunce țara în haos. Nimeni nu cred că își permite acest lucru, nici măcar președintele țării.

Noi acum, în România, avem nevoie de stabilitate politică, pentru că numai o stabilitate politică duce la o stabilitate economică“, a spus, la DC News, deputatul PSD Laura Vicol.

CITEȘTE ȘI     -    Ciolacu, replică după declarațiile lui Iohannis: Românii nu cred că ar ierta plimbatul unora cu chibriturile și sticla de benzină pe lângă guvernare. Nu putem fi pompieri la nesfârșit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel