Sarah Ferguson: Lady Diana ar fi fost mândră de nurorile sale

Lady Diana cu printii William si   Harry
Lady Diana cu printii William si Harry

Regretata Lady Diana s-ar fi simţit mândră de nurorile sale, Kate şi Meghan, a declarat Sarah Ferguson, ducesa de York, relatează miercuri EFE. 

Fosta soţie a prinţului Andrew a declarat, într-un interviu acordat postului britanic ITV, că Diana - care şi-a pierdut viaţa în tragicul accidentul de trafic de la Paris în 1997 - şi-ar fi dorit să le 'îmbrăţişeze' pe cele două tinere care au devenit soţiile fiilor ei şi să le spună 'vă descurcaţi bine'. Prinţul William, primul copil al prinţesei Diana cu prinţul Charles, s-a căsătorit cu Kate Middleton în 2011. Cei doi au trei copii, în timp ce prinţul Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle anul acesta şi aşteaptă primul lor copil la primăvara anului viitor.

Sarah Ferguson, neinvitată la nuntă

Sarah Ferguson, care s-a despărţit de cel de-al treilea fiu al reginei Elisabeta a II-a în 1992, nu a fost invitată la nunta lui William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, dar a fost în schimb chemată la nunta ducilor de Sussex, un gest pentru care s-a simţit 'onorată'. Potrivit ei, a fost 'foarte amabil' din partea mirilor să o invite la ceremonia care a avut loc pe 19 mai la castelul Windsor, lucru pentru care, a asigurat ea, le este 'recunoscătoare'. 'A fost ca o reîntoarcere a lui 'Fergie' (diminutivul prin care era cunoscută popular)', a recunoscut Sarah Ferguson, în vârstă de 59 de ani, care s-a căsătorit cu ducele de York în 1986. Sarah şi Andrew au împreună două fete, prinţesele Beatrice (1988) şi Eugenie (1990), care s-a căsătorit în urmă cu mai puţin de o lună cu Jack Brooksbank.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel