Ladă cu grenade, găsită în incinta unui liceu din București

Ladă cu grenade, găsită în incinta unui liceu din București
Ladă cu grenade, găsită în incinta unui liceu din București

O ladă ce conţinea grenade de exerciţiu a fost descoperită marţi în incinta unui liceu din Sectorul 2 al Capitalei. 

Poliţia Capitalei a anunţat că grenadele respective nu prezintă pericol de explozie.

Grenadele erau de exerciţiu

'La data de 29 iunie, ora 9,20, Secţia 8 Poliţie a fost sesizată telefonic că, în incinta unui liceu în proces de reabilitare din sectorul 2, a fost găsită o ladă ce conţinea grenade. La faţa locului au sosit poliţiştii Secţiei 8, care au constatat că cele sesizate se confirmă fiind solicitat sprijinul Detaşamentului Pirotehnic de la Unitatea Specială de Intervenţii din Ciolpani. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că grenadele erau de exerciţiu şi nu prezintă pericol de explozie', susţin poliţiştii. 

Amintim faptul că marți au fost publicate rezultatele la Evaluarea Naţională (Vezi aici)

Când pot fi depuse contestațiile

Contestaţiile pot fi depuse marţi (în intervalul orar 16,00 - 19,00) şi miercuri (în intervalul orar 8,00 - 12,00), acestea putând fi transmise şi prin mijloace electronice.

'Candidaţii care depun/transmit contestaţiile prin mijloace electronice completează, semnează şi depun/transmit tot prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.

Rezultatele finale, afișate pe 4 iulie

Pentru candidaţii minori, documentele sunt semnate şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora', a precizat Ministerul Educaţiei. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi afişate sâmbătă, 4 iulie.

Absolvenţii învăţământului gimnazial care, în contextul măsurilor stabilite privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, au fost în izolare/carantină sau care, din alte motive justificate cu certificat medical, nu pot finaliza/participa la probele de examen pot susţine aceste probe în etapa specială, programată în perioada 5 - 12 iulie, precedată de etapa de înscriere (28 iunie - 2 iulie).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel