Lăcătuș nu vrea ca echipa lui Becali să fie campioană. Răspuns-surpriză

Gigi Becali
Gigi Becali

Marius Lacătuș nu și-ar dori ca FCSB să câștige campionatul. Fosta glorie stelistă a anunțat cine și-ar dori să ia titlul. 

În prezent director tehnic al CSA Steaua, în trecut fost antrenor al echipei lui Becali, Marius Lăcătuș nu vrea ca FCSB să câștige campionatul. Acesta spune că ține cu Viitorul lui Hagi, chiar dacă șansele că formația de la Ovidiu să mai câștige titlul sunt foarte mici.

"Cine mi-aș fi dorit să câștige campinatul nu cred că mai poate să o mai facă. Mă refer la Viitorul Constanța. Mi-e greu să cred că mai poate recupera echipa lui Hagi nouă puncte. Nu am cum să cred că Viitorul câștigă toate meciurile și echipa de pe primul loc nu va putea să câștige patru. Lupta se va da între FCSB și CFR. Depinde mult și de ce se va întâmplă în etapă viitoare. Dacă CFR va învinge la Ovidiu, se joacă. Altfel, campionatul e încheiat", a spus Lăcătuș la Digi, conform sport.ro.

Cum a surprins Lăcătuș pe toată lumea 

Reamintim că Lăcătuș a surprins în momentul în care a acceptat oferta clubului sportiv al Armatei Steaua București de a deveni director tehnic, într-un moment în care numele "Steaua" era amplu disputat și de Gigi Becali. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel