LA LIGA, sezon nou: Barcelona-Real Madrid, datele la care se va juca El Clasico

Derbyul FC Barcelona-Real Madrid, în octombrie, în etapa a 10-a a noului sezon La Liga, iar returul, în martie, la Madrid.

Noul sezon competiţional din La Liga, care va începe în august, programează derbyul dintre FC Barcelona şi Real Madrid în etapa a 10-a, pe 27 octombrie, pe Camp Nou, returul urmând să se joace pe 1 martie 2020, în etapa a 26-a, pe Santiago Bernabeu, scrie AFP.

Potrivit programului campionatului, în prima etapă, pe 18 august, catalanii, campioni en titre, se vor deplasa la Bilbao, pentru întâlnirea cu Athletic, în timp ce galacticii, sub comanda lui Zinedine Zidane, vor juca pe terenul lui Celta Vigo. În schimb, vicecampioana Atletico Madrid va debuta în sezonul 2019-2020 acasă cu Getafe.

Campionatul se va încheia cu etapa a 38-a, pe 24 mai 2020, FC Barcelona, Real Madrid şi Atletico Madrid urmând să joace în compania celor de la Alaves, Leganes, respectiv Real Sociedad. FC Barcelona, câştigătoare a opt titluri în ultimele 11 ediţii din La Liga, îşi propune să micşoreze ecartul faţă de Real Madrid, care deţine 33 trofee de campioană (ultimul în 2017) faţă de cele 26 ale catalanilor.

Citește și: Corupție în fotbal: Jucători de top, arestați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel