KONICA MINOLTA, lansare de senzație în domeniul echipamentelor IT

Konica Minolta lansează bizhub C308 și bizhub C368, echipamente office color care aduc îmbunătățiri modelelor anterioare echivalente din seria echipamentelor color bizhub.

Noile multifuncționale color oferă o calitate sporită, productivitate și fiabilitate, adresând astfel o gamă variată de cerințe de afaceri, dar concentrându-se în mod special pe mobilitatea angajaților.

Printre caracteristicile cheie ale noilor echipamente se numără printarea mobilă, managementul echipamentului, suport cloud și o platformă unică pentru soluțiile Konica Minolta. Lider de piață pe segmentul soluțiilor integrate de comunicare office color, Konica Minolta își modernizează și își actualizează continuu atât gama de aplicații software inovative, cât și portofoliul de produse hardware. bizhub C308 și bizhub C368 sunt foarte ușor de operat datorită panoului de comandă cu ecran tactil mobil.

Tehnologia Near Field Communication (NFC) încorporată permite utilizatorilor să își asocieze dispozitivele mobile pentru o autentificare ușoară. Astfel, operațiunile de printare și scanare se pot realiza doar prin intermediul dispozitivelor mobile, fără utilizarea unui PC. Mai mult, panoul și driverul de printare pot fi personalizate pentru fiecare utilizator în parte, în funcție de nevoi și cerințe, astfel încât activitățile de printare, copiere și scanare să fie rapide și eficiente.

Citește și: Konica Minolta devine Microsoft Silver Content & Collaboration Competency Partner

În același timp, administratorii IT beneficiază de integrarea simplă a echipamentelor în rețea, ceea ce le ușurează și le eficientizează munca. Konica Minolta PageScope Mobile App oferă, de asemenea, posibilitatea de a crește mobilitatea generală a personalului. Profitând de acestă aplicație de mobil, care este disponibilă gratuit, utilizatorii își pot conecta telefoanele inteligente și tabletele la bizhub C308 sau bizhub C368, pentru a printa direct de pe dispozitivele mobile sau pentru a scana direct pe acestea, de oriunde.

"Cele două echipamente de birou oferă clienților posibilitatea de a integra ușor culoarea și flexibilitatea în stilul lor de muncă. Angajații a căror activitate implică mobilitate beneficiază în mod special de posibilitatea de a-și asocia dispozitivele mobile pentru autentificare, printare și scanare. Noi, la Konica Minolta, ne mândrim cu faptul că oferim încă o soluție practică pentru activitatea zilnică a clienților din orice zonă de afaceri. Datorită atenției pe care o acordăm în mod consecvent soluțiilor de conectivitate, noile echipamente multifuncționale color bizhub C308 și C368 se integrează ușor în orice procese de afaceri, a declarat Melissa Andres, Product Manager Office Printing, Konica Minolta Business Solutions Europa."

bizhub C308 și C368 de la Konica Minolta sunt produse durabile care integrează tehnologii de ultimă generație și care, printre altele, asigură un consum redus de energie electrică. În modul de veghe, consumul de energie poate fi redus la mai puțin de 0,5 watt. În același timp, mai mult de 25% din carcasa acestor echipamente este realizată din materiale reciclate.

Citește și: KONICA MINOLTA, trei premii internaționale pentru investiții durabile în societate

Astfel, Konica Minolta reduce emisiile de CO2 atât din procesul de producție, cât și din cel de utilizare a bizhub C308/C368. Pe lângă faptul că sunt prietenoase cu mediul înconjurător, reducerea consumului de energie contribuie la salvarea resurselor naturale. Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 24 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2014 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel