KONICA MINOLTA, trei premii internaționale pentru investiții durabile în societate

Anca Murgoci / 19 feb 2015 / 22:53 Salveaza PDF Comentarii

Konica Minolta a primit trei distincții de importanță internațională pentru investiții durabile în societate.

Konica Minolta a primit în februarie 2015 trei premii internaționale de responsabilitate socială - FTSE4Good Global Index, oekom research "Prime" și RobecoSAM Gold Award. Astfel a dovedit încă o dată poziția de lider a companiei și angajamentul său pentru investiții durabile în dezvoltarea societății.

"Suntem încântați să vedem că inițiativele și eforturile noastre de responsabilitate socială corespund celor mai înalte standarde din industrie. Ne folosim know-how-ul pentru a aduce permanent valoare în soluționarea provocărilor clienților noștri și ale societății, în general.

De aceea, fiind o companie sustenabilă și durabilă, suntem convinși că este responsabilitatea noastră să creăm valoare atât pentru societate cât și pentru noi înșine, prin integrarea eforturilor pentru soluționarea problemelor sociale și îmbunătățirea competitivității mediului de business. Crearea de valoare nouă este unul dintre principiile de bază ale Konica Minolta", a spus Olaf Lorenz, Director General International Divizia Marketing Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26