Klaus Iohannis: Autosuspendarea lui Romeo Stavarache din PNL este obligatorie

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a transmis, marţi, că este "obligatoriu" ca primarul liberal al Bacăului, Romeo Stavarache, să se autosuspende din partid. El a explicat că la nivelul conducerii PNL s-a luat decizia ca filiala Bacău să fie condusă interimar de deputatul Ionel Palăr.

Citește și: Cășuneanu, prins în scandalul mitei pentru Stavarache. Primarul Bacăului, eliberat sub control judiciar

Klaus Iohannis a fost întrebat care este poziţia PNL faţă de situaţia lui Romeo Stavarache, edilul Bacăului, care a fost arestat preventiv.

"Este o situaţie regretabilă şi noi, PNL, suntem de părere că este obligatoriu să fie lăsată justiţia să-şi facă treaba. Sigur, ca şi colegi, sperăm să se dovedească nevinovăţia colegului nostru, dar una peste alta, având în vedere evoluţia, este obligatorie o autosuspendare. Ba mai mult, noi deja am nominalizat pe colegul nostru, Palăr (deputatul Ionel Palăr, n.r.), care interimar, atâta timp cât Romeo Stavarache este în imposibilitatea de a-şi exercita mandatul, să preia conducerea filialei Bacău. Nu este posibil ca o filială să rămână fără lider o anumită perioadă", a răspuns preşedintele PNL.

Primarul Bacăului, Romeo Stavarache, acuzat de luare de mită, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, marţi, fiind acuzat de luare de mită, după ce procurorii DNA solicitaseră acest lucru întrucât edilul a luat legătura cu ceilalţi inculpaţi din dosar.

Vezi și: Romeo Stavarache a fost arestat. A încălcat prevederile eliberării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel