Kevin Spacey, House of Cards. Echipa de producție, acuzații de hărțuire

Foto: Facebook / House of Cards
Foto: Facebook / House of Cards

Un fost asistent de producție de la "House of Cards" a afirmat joi că actorul Kevin Spacey l-a agresat sexual, iar mai mulți membri din echipa care produce acest serial au spus că starul hollywoodian a avut un comportament de "prădător" pe platoul de filmare.

Kevin Spacey "și-a introdus mâinile în pantalonii asistentului de producție" și, ulterior, "l-a încolțit" în rulota lui, blocându-i accesul spre ieșire în timp ce îl atingea într-un mod nepotrivit, potrivit CNN.

Opt persoane care lucrează sau au lucrat în echipa de producție a serialului "House of Cards" au făcut la rândul lor acuzații despre "mediul de lucru toxic" pe care, potrivit lor, Kevin Spacey l-ar fi creat "prin intermediul unui tipar de hărțuire sexuală". Ei spun că acțiunile lui Kevin Spacey vizau în special bărbați tineri și că incidentele au inclus "atingeri ne-consensuale" și "comentarii grosolane".

Netflix a anunțat joi că a sistat pe termen nedeterminat filmările pentru cel de-al șaselea sezon din "House of Cards", care va fi și ultimul. Agentul de presă al actorului Kevin Spacey, care după apariția în presă a acestor acuzații a renunțat la colaborarea cu starul hollywoodian, potrivit site-ului Deadline Hollywood, a precizat că renumitul actor, în vârstă de 58 de ani, se află într-o perioadă de "evaluare și de căutare a unui tratament".

Duminică, actorul american Anthony Rapp a dezvăluit într-un interviu pentru BuzzFeed că starul hollywoodian i-a făcut avansuri sexuale atunci când el era adolescent, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel