Kate Middleton, noua reprezentantă a Alianței pentru Sănătatea Mentală. Ducesa consideră că nicio mamă nu este "imună la anxietate și depresie"

Kate Middleton, noua reprezentantă a Alianței pentru Sănătatea Mentală. Ducesa consideră că nicio mamă nu este "imună la anxietate și depresie"  Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Kate Middleton, noua reprezentantă a Alianței pentru Sănătatea Mentală. Ducesa consideră că nicio mamă nu este "imună la anxietate și depresie" Facebook Familia Regală a Marii Britanii

Ducesa de Cambridge a declarat că nicio mamă nu este "imună la experiența anxietății și a depresiei", într-un nou videoclip cu ocazia devenirii sale reprezentantă a unei "organizații fantastice" care sprijină sănătatea mintală a femeilor.

Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, a spus că este crucial ca cei care „se luptă” să primească „sprijinul potrivit la momentul potrivit” și a îndemnat, de asemenea, spunând că toată lumea trebuie să ajute „părinții și îngrijitorii și pe toți cei care cresc copii în prezent”.

Cuvintele sale au fost rostite într-un mesaj video înregistrat pentru a marca noul său rol de reprezentantă a Alianței pentru sănătatea mintală maternă (MMHA), anunțat în timpul Săptămânii de conștientizare a sănătății mintale materne, care se încheie duminică, conform Daily Mail.

Citește si: Totul despre DEPRESIA postnatală: Primul eveniment dedicat sănătații mentale materne din România

În videoclip, Kate a îmbrăcat o rochie midi de la brandul de modă italian Max Mara. Rochia, în valoare de 630 de lire sterline, avea mâneci lungi cu detalii din dantelă pe brațe și pe piept. Desenul floral delicat albastru al țesăturii este imprimat pe un fundal crem.

Ea a completat look-ul cu una dintre coafurile sale caracteristice - o coafură cu bucle ușoare în șuvițele sale șaten închis și un machiaj delicat. 

Meghan și prințul Harry nu sunt invitați la Jubileul Reginei Elisabeta

Regina limitează apariția la balconul Palatului Buckingham, cu ocazia Jubileului de Platină, doar la membrii familiei regale care lucrează, ceea ce înseamnă că nu va exista un loc pentru Prințul Harry, Meghan Markle sau Prințul Andrew. Decizia monarhului de a include doar membrii familiei regale care îndeplinesc îndatoriri publice oficiale a fost luată "după o analiză atentă", a precizat Palatul Buckingham.

Un purtător de cuvânt al ducelui și ducesei de Sussex a declarat: "Prințul Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, sunt încântați și onorați să participe cu copiii lor la sărbătorirea Jubileului de Platină al reginei în luna iunie a acestui an". 

Soții Sussex au dezvăluit că ei, Archie, fiul lor în vârstă de trei ani și fiica lor, Lilibet, 11 luni, vor fi în Marea Britanie pentru a participa la festivitățile care marchează cei 70 de ani extraordinari ai reginei pe tron.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel