KATE MIDDLETON, Ducesa de Cambridge, SARCINĂ TOXICĂ

Aflată la cea de-a doua sarcină, Kate Middleton nu se simte deloc bine şi a fost obligată să-și anuleze toate evenimentele la care ar fi trebuit să participe.

Însărcinată în şapte săptămâni, Ducesa de Cambridge, are din nou greţuri puternice şi nu se opreşte din vomitat, aşa cum a păţit când a fost însărcinată cu Prinţul George.

Kate a început să se simtă rău încă de săptămâna trecută. Boala ei, numită hiperemeză gravidică, poate determina stări de vomă, deshitratare, pierdere în greutate şi o creştere a toxinelor din sânge şi urină.

Simptomele pe care le prezintă ducesa i-au determinat pe specialiști să susțină că ducesa are o sarcină "toxică". În timp ce era gravidă cu George, Kate a fost internată din cauza bolii, aceasta fiind periculoasă atât pentru mamă, cât şi pentru făt, conform dailymail.co.uk.

Citește și: Dieta Kate Middleton. Vezi ce mănâncă ducesa de Cambridge pentru o siluetă de invidiat

La începutul săptămânii, reprezentanţii Casei Regale au anunțat că ducesa Kate, în vârstă de 32 de ani, aşteaptă un copil. Kate şi William mai au un băiat, George, care s-a născut în iulie anul trecut.

Bebeluşul pe care îl poartă acum Kate în pântece va fi al patrulea moştenitor la tronul regal, după Prinţul Charles, William şi George.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel