Karl Lagerfeld a murit. Personalităţi din lumea modei, mesaje

Doliu
Doliu

Fotomodele, designeri de renume, personalităţi din lumea modei şi case de creaţie din lumea întreagă deplâng dispariţia ''genialului'' Karl Lagerfeld, care a decedat marţi, potrivit AFP. 

"Odihneşte-te în pace, dragă Karl, mulţumesc pentru toată strălucirea... mulţumesc pentru că ai adus atât de multă frumuseţe şi lejeritate în această lume atât de apăsătoare, atât de multe culori în atâta cenuşiu, atât de multă viaţă în această epocă stinsă. Cred că nu ţi-ar fi plăcut prea multe lacrimi, prea multe flori şi coroane, dar o să ne lipseşti foarte mult. Mie şi lumii întregi," a scris Carla Bruni pe Instagram. 

"Karl, geniul tău a marcat vieţile multor oameni, printre care şi pe cea a lui Gianni şi a mea. Nu vom uita niciodată talentul tău extraordinar şi inspiraţia ta infinită. Am avut multe de învăţat de la tine," a scris creatoarea Donatella Versace pe Instagram. 

"Această veste m-a întristat foarte mult. Karl a fost un geniu şi a fost mereu foarte delicat şi generos cu mine, la nivel personal şi profesional," a postat Victoria Beckham pe Instagram. 


"Ultimul mare geniu"



"Este ultimul mare geniu din perioada Yves Saint Laurent care pleacă dintre noi. A fost un bărbat foarte special, extraordinar, plin de talent, de inteligenţă, de cultură (...) a fost neobosit. Cred că nu dormea foarte mult, se trezea foarte devreme, citea enorm, călătorea foarte mult (...). Putea fi răutăcios, îşi cultiva această răutate, dar putea fi şi foarte generos," a declarat la RTL creatoarea de modă Nathalie Rykiel, fiica şi moştenitoarea Soniei Rykiel. 

"Un om de calitate, un spirit viu, cu o inteligenţă rafinată şi o cultură excepţională. Estet şi designer fără egal, care a transformat profesia, moda şi universul produselor de lux, face parte dintre cei pentru care creativitatea, dar şi personalitatea, au marcat vremurile noastre pentru totdeauna", a declarat pentru AFP François-Henri Pinault, directorul companiei de lux Kering. 

"Odată cu moartea lui Karl Lagerfeld, s-a stins un geniu creativ care a contribuit la transformarea Parisului în capitala mondială a modei, iar Fendi, într-una dintre cele mai inovatoare case de modă italiene. Îi datorăm foarte multe", a declarat pentru AFP Bernard Arnault, directorul companiei de bunuri de lux LVMH, relatează Agerpres. 

Vezi şi: OUG Toader. PROTEST 19 februarie: Toți la Guvern! Acum!

Simona Halep - Lesia Ţurenko în optimi de finală la Dubai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel