Urmărește emisiunea live


Juventus, lovitură după acuzaţiile la adresa lui Ronaldo

O acţiune a clubului de fotbal Juventus Torino a pierdut peste 5 la sută din valoare, vineri dimineaţă, la Bursa din Milano, după acuzaţiile de viol la adresa starului său Cristiano Ronaldo, informează AFP. 

În jurul orei locale 11.20, valoarea unei acţiuni, care crescuse considerabil după sosirea atacantului portughez la Torino în luna iulie, se afla în scădere cu 5,07 la sută pentru o valoare de 1,254 euro, pe o piaţă în scădere cu 0,99 la sută. La Bursa din Milano, sosirea lui Ronaldo în curtea lui Juventus a determinat pe 20 septembrie creşterea valorii unei acţiuni cu 180 la sută, până la 1,8064 euro, un maxim istoric de la cotarea la bursă a lui Juve în 2001.

Însă clubul italian şi-a manifestat susţinerea fermă faţă de Cristiano Ronaldo, afirmând că acuzaţiile de viol care îl vizează pe atacantul său 'nu îi schimbă opinia' faţă de starul portughez. Ronaldo este acuzat de o americancă în vârstă de 34 ani că ar fi sodomizat-o cu forţa, pe 13 iunie 2009 la Las Vegas, şi a exercitat presiune pentru a o face să semneze un acord financiar care o obliga să păstreze tăcerea. Cristiano Ronaldo (33 ani), cel mai bun marcator din istoria selecţionatei Portugaliei (85 goluri) şi a clubului Real Madrid (450 goluri), s-a transferat în această vară la Juventus Torino, în schimbul sumei de 100 milioane euro, notează Agerpres.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel