Juventus l-a transferat pe campionul european Manuel Locatelli

Foto: jorono - Pixabay
Foto: jorono - Pixabay

Locatelli este jucătorul lui Juventus Torino.

Mijlocașul italian Manuel Locatelli s-a alăturat torinezilor de la Juventus sub formă de împrumut pentru două sezoane, cu obligația de a fi achiziționat în 2023, conform BBC Sport. Tânărul mijlocaș de 23 de ani a făcut parte din echipa Italiei care a câștigat EURO 2020 în iulie, înscriind de două ori în cinci partide și fiind introdus la finalul finalei cu Anglia.

Care sunt detaliile înțelegerii

Înțelegerea dintre Sassuolo și Juventus presupune că în luna iunie 2023, jucătorul adus în 2018 va deveni permanent fotbalistul torinezilor pentru 37,5 milioane euro. Legitimat în trecut la AC Milan, Locatelli a fost contactat de cluburile engleze Arsenal și Liverpool.

Juventus a pierdut titlul în Serie A pentru prima oară din 2012, fiindcă a terminat pe locul patru în sezonul 2020-2021. Massimiliano Allegri a revenit la echipă în luna mai, după ce Andrea Pirlo a fost dat afară după primul său contact cu antrenoratul profesionist. Duminică, Juventus va evolua în Serie A cu Udinese.

Cristiano Ronaldo intervine şi pune capăt speculaţiilor legate de cariera sa

Cristiano Ronaldo a transmis, marţi seara, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care doreşte să pună capăt speculaţiilor legate de cariera sa. Iată ce a transmis jucătorul lui Juventus: 

"Oricine mă cunoaște este conștient de cât de concentrat sunt pe munca mea. Mai puțină discuție și mai multă acțiune, acesta a fost motto-ul meu îndrumător de la începutul carierei mele. Cu toate acestea, având în vedere tot ce s-a spus și scris recent, trebuie să-mi expun poziția. Mai mult decât lipsa de respect față de mine ca om și ca jucător, modul frivol în care viitorul meu este acoperit în mass-media este lipsit de respect pentru toate cluburile implicate în aceste zvonuri, precum și pentru jucătorii și personalul lor.

Povestea mea de la Real Madrid a fost scrisă. A fost înregistrat. În cuvinte și cifre, în trofee și titluri, în înregistrări și în titluri. Se află în Muzeul de pe stadionul Bernabeu și este, de asemenea, în mintea fiecărui fan al clubului. Și dincolo de ceea ce am realizat, îmi amintesc că în acei nouă ani am avut o relație de profundă afecțiune și respect pentru 'merengue afición', o afecțiune și respect pe care o păstrez până în prezent și pe care o voi prețui mereu. Știu că adevărații fani ai lui Real Madrid vor continua să mă aibă în inimile lor, iar eu îi voi avea în ai mei.

Pe lângă cel mai recent episod din Spania, au existat știri și povești frecvente care mă asociau cu o serie de cluburi din mai multe ligi diferite, nimeni n-a fost vreodată preocupat de încercarea de a afla adevărul real.

Rup acum tăcerea pentru a spune că nu pot permite oamenilor să se joace în continuare cu numele meu. Rămân concentrat pe cariera mea și în munca mea, angajat și pregătit pentru toate provocările cu care trebuie să mă confrunt. Orice altceva? Orice altceva este doar vorba", a scris, marţi seara, pe Facebook, Cristiano Ronaldo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel