Jurnalistul care a scris articolul despre Iohannis din Spiegel, șocat

Jurnalistul Keno Verseck, care a publicat în "Der Spiegel" un articol critic în care l-a făcut pe președintele Klaus Iohannis diletant, a explicat, la Digi24, care au fost motivele pentru care a scris articolul, dar și despre atacurile la adresa sa, venite din mass-media din România. 

"Față de ceea ce mulți alegători au crezut în momentul în care l-au ales - și eu am fost atunci în București, am văzut demonstrațiile, am urmărit ziua în care a avut loc această victorie emoționantă - față de ce s-a întâmplat atunci cred că mulți români sunt pur și simplu dezamăgiți, au apărut foarte multe articole, aprecieri ale unor comentatori, publiciști în presa românească", a explicat jurnalistul motivele pentru care a scris articolul despre Klaus Iohannis. 

Keno Verseck spune că articolul său este o analiză și nu o opinie. El a precizat că "Diletantul" a fost "titlul dat de redacție". Totodată, jurnalistul s-a declarat "șocat" de reacția pe care a avut-o o parte din mass-media din România la articolul său.

[citeste si]    

"Există mii de subiecte mai importante decât acest articol. Există mii de subiecte mai important decât persoana mea. Sunt uluit de ce se vehiculează în presa din România în legătură cu persoana mea, că fac jocurile lui Viktor Orban, în timp ce am scris nenumărate articole critice la adresa lui, că fac jocurile partidului extremist din Ungaria, Jobbik, deși am scris nenumărate articole critice la adresa lor, că sunt plătit de Traian Băsescu, despre care doar în ultima vreme am scris mai multe articole în care am criticat opiniile șoviniste ale fostului președinte în ceea ce privește refugiații", a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel