Jupâneasa de la Jariștea din București, vizată de percheziții

Jupâneasa de la Jariștea din București, vizată de percheziții
Jupâneasa de la Jariștea din București, vizată de percheziții

Aurelia Nicolau, cunoscută drept Kera Calița, patrona restaurantului Jariștea din București, e vizată de un dosar de evaziune fiscală în care polițiștii au făcut în această dimineață percheziții în capitală.

Miercuri dimineață, polițiștii bucureșteni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare 30 de percheziții domiciliare în dosare privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor.

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice a Sectorului 2 Poliție , sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București pune în executare 22 de mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și județele Ilfov, Prahova și Bacău și 26 de mandate de aducere într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor în domeniile achizițiilor de produse textile și a legumelor și fructelor, prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului fiind de peste 3 milioane de lei. Persoanele vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 2.

Într-un alt dosar, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pune în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară și 5 mandate de aducere, în municipiul București și județul Constanța, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor, prejudiciul adus bugetului consolidat al statului ridicandu-se la aproximativ 4,6 milioane lei, scrie G4media.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel