Julio Baptista se retrage: ”Încep o viață nouă”

Julio Baptista se retrage: ”Încep o viață nouă”. foto: @J_Baptista81 - Twitter
Julio Baptista se retrage: ”Încep o viață nouă”. foto: @J_Baptista81 - Twitter

Brazilianul Julio Baptista, fostul fotbalist al lui CFR Cluj, şi-a anunţat joi, pe Twitter, retragerea din activitate, la vârsta de 37 de ani.

"După mai bine de 20 de ani în elita fotbalului, este momentul să fac un pas înapoi şi să anunţ că am hotărât să-mi închei cariera de jucător. Încep o viaţă nouă şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil să mi se împlinească visul", a scris pe Twitter fostul internaţional brazilian.

În luna martie, CFR Cluj a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Julio Baptista, cel care de la transferul din luna august a anului trecut a apucat să joace doar 42 de minute în trei partide pentru campioana României.

Baptista, mijlocaş ofensiv sau atacant, care a jucat în trecut la Real Madrid, Arsenal şi AS Roma, s-a transferat la CFR Cluj în 18 august 2018. După ce nu mai evoluase la nicio echipă timp de un an şi jumătate, mijlocaşul nu s-a putut acomoda la CFR Cluj, în şapte luni fiind folosit doar 42 de minute în trei partide. El a îmbrăcat ultima oară tricoul formaţiei ardelene la 28 octombrie, când a jucat un minut în partida cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe din etapa a 13-a a Ligii I.

Baptista a sosit în Europa în 2003, când s-a transferat la Sevilla. Între 2005 şi 2008 el a fost jucătorul lui Real Madrid, care în sezonul 2006-2007 l-a împrumutat la Arsenal. În Europa, fotbalistul a mai trecut pe la AS Roma (2008-2011) şi Malaga (2011-2013). Julio Baptista are 47 de selecţii în naţionala Braziliei, cu care a participat la Cupa Mondială 2010.

Baptista a declarat joi pentru EFE că se gândeşte să devină antrenor. "Vreau să fiu (antrenor - n. r.), dar nu ştiu când", a spus el.

"Am avut norocul să joc alături de cei mai mari şi împotriva celor mai buni" fotbalişti, a mai afirmat el pentru EFE.

Citește și: CFR Cluj, campioană: Dan Petrescu: N-am putut să intru în vestiar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel