Judecătoarea Coțofană, supărată pe o jurnalistă: Stupefiant

Judecătoarea Lavi­nia Nicoleta Coțofană s-a supărat pe o jurnalistă după ce aceasta i-a cerut detalii despre declarația sa de avere.

"Dragi prieteni, astăzi la prânz am fost sunată de jurnalista Ondine Gherguț care m-a informat că m-a ales pe mine și pe dl judecător Mateescu să scrie despre candidaturile nostre la CSM. Întrebările care au urmat au fost stupefiant "jurnalistice"... M-a întrebat despre "inele, imobile, despre oile bunicii mele", în principal doar despre declarația mea de avere. După ce s-a edificat, este adevărat, a continuat cu întrebări despre...declarația mea de avere (care între noi fie vorba nici măcar nu este impresionantă). Destre proiectul meu de candidat la CSM doar eu am insistat să vorbim, fără succes! Cui servește un astfel de jurnalism???", a scris judecătoarea pe Facebook.

[citeste si]

"Pentru ca tot o interesa pe jurnalista ONDINE GHERGUȚ doar declarația mea de avere, si mi-a cerut o fotografie, este cea pe care i-am trimis-o. Judecătoarea de la țară... în rochie Burberry, în fața casei, la Curtici !!!", a mai notat Coțofană.

Ulterior, după ce a ascultat interviul judecătoarei acordat la Antena 3, jurnalista a scris pe Facebook: "Din modul în care a răspuns la intrebările Antena 3 am ajuns la concluzia că nu e prea... abilă, ca să nu spun altceva. Doamna Coțofană nu mai are nici o șansă să acceadă în CSM pentru că s-a compromis singură prin tot ce a făcut și a spus. Opinia mea, că suntem în democrație, nu?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel