Jubileul de Diamant: Prințul Harry va cânta pe 4 iunie, pentru bunica sa, la tamburină

harry
harry

Prințul Harry va interpreta, pe 4 iunie, în faţa palatului Buckingham din Londra pe 4 iunie, un solo la tamburină, la concertul organizat pentru Jubileul de Diamant al reginei Elizabeth a II-a.

Reprezentația prinţului Harry este cuprinsă în piesa compusă de Gary Barlow, membru al trupei Take That, şi compozitorul Andrew Llyod Webber special pentru jubileul de diamant al reginei Elizabeth a II-a, informează nme.com, potrivit Mediafax.

Titlul piesei, care va fi interpretată pe 4 iunie și la care a colaborat şi prinţul Harry, nepotul reginei, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, este Sing”, urmând a fi interpretată de 230 de persoane obişnuite şi de muzicieni din toate statele Commonwealth.

”Sing” va fi lansată ca single pe 28 mai, iar potrivit celor declarate de Barlow, regina a fost mai interesată de ”poveştile oamenilor care au participat la crearea ei, pentru că reprezintă Commonwealth, lucrul de care este cel mai mândră", decât de piesa în sine.

Printre cei care vor concerta la palatul Buckingham se numără și Paul McCartney, Tom Jones, JLS, Robbie Williams, Kylie Minogue, Annie Lennox, Alfie Boe, Jessie J, Shirley Bassey, Cliff Richard şi Ed Sheeran.

Jubileul de Diamant Seria de evenimente dedicate jubileului de diamant al Reginei Elizabeth a II-a a început oficial în luna februarie, prin comemorarea morţii regelui George al VI-lea. În martie, suverana a început un turneu prin Regatul Unit, în timp ce membrii familiei regale au vizitat statele din Commonwealth.

Principalele momente festive ale Jubileului de Diamant - împlinirea a 60 de ani de la urcarea pe tron - vor avea loc de pe data de 2 iunie, data încoronării reginei, când va avea loc derby-ul Epsom, singurul în care caii reginei nu au fost premiaţi până acum.

Duminică, 3 iunie, va avea loc "big lunch", când milioane de oameni vor fi în parcuri, pub-uri şi pe străzile regatului, iar circa 1.000 de ambarcaţiuni vor oferi pe Tamisa un spectacol grandios, ce nu a mai avut loc de pe vremea regelui Charles al II-lea, din secolul al XVII-lea.

Pe 4 iunie, 2012 felinare vor fi aprinse succesiv, de la Tonga, din Pacific, până la Londra, aici regina aprinzându-l pe ultimul, pe bulevardul Mall ce va fi decorat cu steagurile Regatului Unit. Concertul din faţa palatului Buckingham se va desfășura în aceeași seară.

În ultima zi de sărbătoare, pe 5 iunie, în ultima zi de sărbătoare, la catedrala Saint-Paul va avea loc o slujbă, după care, în urma plimbării cu caleașca pe străzile Londrei, regina va saluta londonezii din balconul palatului Buckingham.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel