Jose Mourinho și-a găsit un nou job. Nu mai antrenează

Mourinho
Mourinho

Jose Mourinho a devenit consultant TV pentru BeIN Sports la Cupa Asiei şi Premier League.

Portughezul Jose Mourinho, demis recent de pe banca tehnică a echipei engleze de fotbal Manchester United, va face parte din echipa de consultanţi a reţelei de televiziune BeIN Sports pentru a comenta Cupa Asiei pe Naţiuni, competiţie ce se desfăşoară în Emiratele Arabe Unite, dar şi Premier League, a anunţat grupul qatarian, citat de AFP.

'The Special One' va comenta derby-ul etapei a 23-a din campionatul Angliei, dintre Arsenal şi Chelsea, programat sâmbătă 19 ianuarie, pe Emirates Stadium. Totodată, el va face o analiză a ultimului meci din Grupa B a Cupei Asiei pe Naţiuni, dintre Qatar şi Arabia Saudită, joi, 17 ianuarie.

Citește și: Mourinho, atac după plecarea de la Manchester United

Trofee cucerite

Jose Mourinho, în vârstă de 55 de ani, a câştigat două trofee ale Ligii Campionilor cu FC Porto (2004) şi Inter Milano (2010), precum şi mai multe titluri de campion naţional cu patru ţări diferite: Portugalia (2 cu FC Porto), Italia (2 cu Inter), Anglia (3 cu Chelsea) şi Spania (Real Madrid). La Manchester United, echipă de la care a fost demis în luna decembrie, Mourinho a cucerit 'doar' Europa League şi Cupa Ligii între 2016 şi 2019. El a fost înlocuit de fostul atacant norvegian Ole Gunnar Solskjaer, numit până la finalul sezonului. Solskjaer a evoluat timp de 11 sezoane pe Old Trafford, fiind autorul golului cu care United a câştigat finala Ligii Campionilor în 1999, în faţa formaţiei germane Bayern Munchen (scor 2-1).

Mourinho se află în cărţi pentru a o prelua pe Benfica Lisabona, echipă care l-a recent pe antrenorul portughez Rui Vitoria, care a pregătit formaţia trei sezoane şi jumătate, câştigând de două ori campionatul şi Supercupa Portugaliei şi o dată Cupa Portugaliei şi Cupa Ligii. Rui Vitoria a plătit însă pentru rezultatele slabe din actuala stagiune, care au făcut ca echipa să fie doar pe poziţia a patra a clasamentului. 'Încă nu am primit o ofertă concretă şi chiar dacă aş fi primit, cu siguranţă preşedintele lui Benfica şi clubul ar fi primii care ar afla decizia mea', a declarat Jose Mourinho pentru site-ul publicaţiei Correo da Manha.

Citește și: Manchester United pare de neoprit în Premier League

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel