Jose Mourinho a răbufnit în LACRIMI: Îmi lipsește fotbalul - video

mourinho-genunchi
mourinho-genunchi

Jose Mourinho, liber de contract din decembrie 2018, a izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu când a evidențiat cât de mult îi lipsește fotbalul.  Fostul manager al Manchester United a arătat o latură emoțională rareori văzută, potrivit cotidianului The Independent.

Jose Mourinho, în vârstă de 58 de ani, a fost concediat de Manchester United, în decembrie anul trecut, dar a intrat în lumea televiziunii, făcând analize sportive pentru televiziunea Sky Sports. Însă, acest fapt nu pare să îl mulțumească. Portughezul ar dori să se întoarcă pe banca tehnică a unei echipe, lipsindu-i teribil fotbalul de la firul ierbii, nu de la televizor.

Acesta a mai vorbit despre dorința sa de a reveni atunci când apare oportunitatea. Cel mai recent, Mourinho apre într-un interviu pe Twitter. Acesta aproape că s-a dezlănțuit în lacrimi. 'Îmi lipsește fotbalul, adrenalina, terenul, munca mea. Fotbalul este fotbal.”, a declarat Mourinho pentru Gazzetta dello Sport. "În prezent, studiez limba germană. Nu știam această limbă. Vorbesc engleză, spaniolă, portugheză, franceză și italiană. Nu exclud nimic, nici măcar limba germană.' a spus Mourinho. 

La începutul lunii iulie, Sky Sports a anunţat că Jose Mourinho a refuzat o ofertă în valoare de 100 milioane euro venită din partea unui club chinez, care l-ar fi transformat în cel mai bine plătit antrenor din istoria fotbalului.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel