JO Tokyo 2020. Echipa de fotbal a României, pregătită să dea piept cu Coreea de Sud

Fotbaliștii României sunt pregătiți să înfrunte Coreea de Sud la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Fotbaliștii olimpici au efectuat vineri ultimul antrenament înainte de meciul cu Coreea de Sud. Ședința de pregătire de la Kashima Antlers Club House a fost și ultima efectuată în cantonamentul de la Kashima, dedicat fazei grupelor, pe care îl vor părăsi luni, transmite Mediafax.

Tricolorii întâlnesc duminică, de la ora 14.00 (ora României), pe Kashima Soccer Stadium, reprezentativa Coreei de Sud. Elevii lui Mirel Rădoi vor evolua în echipament complet alb, în timp ce adversarii vor juca în roșu. Sud coreenii au refuzat fotografia obișnuită, cu ambele echipamente, invocând contextul COVID. Cu o zi înainte de cel de al doilea meci de la Tokyo, căpitanul Marius Marin a analizat cu optimism partida, într-un interviu video difuzat de frf.ro.

Tricolorii sunt gata să îi ia tare pe sud-coreeni

Convins că atitudinea și motivația pot fi decisive, Marin a spus: “Trebuie să intrăm tare, să cântăm tare încă de la imn, s-a văzut cu Honduras că ne-a dat un avantaj!” Analizând rolul pe care l-a primit în meciul cu Honduras, căpitanul olimpicilor a mai spus: “A fost debutul meu ca fundaș central. Dar, la acest turneu, și în poartă dacă te bagă, trebuie să răspunzi și să faci performanță!”. “Coreea de Sud aleargă mult și pasează mult, dar nu e suficient. Dacă vom avea atitudine, atitudinea bate talentul”, a mai declarat Marin, în același ton optimist.

Cine va conduce de la centru partida

Meciul de duminică va fi condus de o brigadă din Venezuela, avându-l la centru pe arbitrul Jesus Valenzuela (37 ani), asistat de Tulio Moreno și Lubin Torrealba. Al patrulea oficial este Ivan Barton, din Slovenia.

Tot duminică se joacă și cealaltă partidă din grupă, dintre Noua Zeelandă și Honduras (ora locală 17:00, 11.00 ora României), la Kashima.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel