Jean-Marie Boursicot participă la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014, pe 7 noiembrie, la Sala Polivalentă

Cei care vor participa la Noapte Devoratorilor de Publicitate 2014 vor avea parte de o surpriză uriașă din partea organizatorilor: la eveniment va participa chiar creatorul conceptului, Jean-Marie Boursicot.

Jean-Marie Boursicot este creatorul conceptului celei mai lungi nopți dedicate reclamelor de calitate și va participa la cea de-a 19-a ediție a Nopții Devoratorilor de Publicitate. 

Jean-Marie Boursicot se alătură devoratorilor care în seara de 7 noiembrie, la Sala Polivalentă, vor petrece 7 ore de program interactiv în cadrul evenimentului organizat anual în peste 40 de țări.

Proiecțiile publicitare despre "Curățenie generală" din viața proprie și din societate se vor număra printre atracțiile serii. DJ Cosmin Cojocaru, producător Radio Zu, va deschide Noaptea din acest an. Răzvan Popescu și Flick, vedetele Radio ZU, vor întreține atmosfera, în calitate de MC, iar What's Up va susține un concert. 

Vezi și: Publicitate la superlativ: 20 de imagini care te vor impresiona - Foto

Devoratorii vor fi invitati să guste noile Milka Tuc și Milka Lu și să le facă publicitate, în schimbul unui bilet dus-intors, cazare și pass de acces la un festival de profil. Prezentarea colecției de bijuterii "Caviar by Valentina Pelinel for Flusberg" va completa programul cu o lecție de advertising la feminin, iar serviciul Free Wifi by AnyMedia Group va ține publicul conectat non-stop cu momentele-cheie ale nopții.

Biletele sunt disponibile pe bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, în magazinele Germanos, pe myticket.ro și în rețeaua Diverta, în Librăria Eminescu și magazinul Muzica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel