EXCLUSIV  Jandarmeria, scandal litoral. Directorul hotelurilor: Declarație denaturată pentru senzațional

Jandarmeria Română e implicată într-un nou scandal. 

Scandalul a fost generat de cazarea pentru Cupa Jandarmeriei la fotbal pe plajă, la care au participat 1.200 de persoane, din care două sute au fost copii. Evenimentul a avut loc în perioada 5 - 9 septembrie 2018. În această perioadă, turiștii cazați în hotelurile California și Delta din Jupiter au fost mutați în alte hoteluri.

Directorul celor două hoteluri din Jupiter, Andrei Țigănuș, a afirmat pentru DCNews, că turiștii au fost anunțați din primele două săptămâni ale lunii august despre mutare.  El a mai spus că mutarea nu a fost în favoarea hotelurilor pentru că au plătit mai mulți bani pe cazarea de la unitățile de cazare unde au fost mutați turiștii. El ne-a mai spus că la fața locului, nimeni nu s-a plâns. 

”Toată povestea a pornit de la un caz de overbooking. Din mai multe cauze, am vândut mai multe camere decât aveam, ne-am văzut nevoiți să relocăm o parte din turiștii noștri către alte hoteluri de cel puțin aceeași categorie de clasificare. Turiștii au fost anunțați din timp despre mutare, pe la jumătatea lunii august. Am început în prima săptămână din august să facem comunicările. Acum, brusc, am avut această problemă cu mutarea. Oamenii au fost anunțați și relocați. Diferențele de cost privind cazarea au fost invers, noi am plătit mai mult și i-am taxat la același preț.” a spus directorul unităților de cazare. 

”Declarație denaturată pentru senzațional”

Conducerea hotelurilor a fost citată în presă cum că ar fi declarat că ”acțiunea s-a lăsat și cu pagube și geamuri sparte pentru stabilimentul lor, iar măsura de a refuza să îi cazeze pe oamenii care aveau sejururile plătite a fost o măsură de siguranță în favoarea turiștilor.” 

Andrei Țigănuș, directorul celor două hoteluri, a spus, pentru DCNews: ”A fost o declarație denaturată, acest grup s-a comportat normal, au venit cu familii, cu copiii. Nu am avut niciun fel de scandal. Eu sunt directorul ambelor hoteluri și nu am avut niciun fel de dezastru, a fost o declarație denaturată în căutarea senzaționalului. Ei sunt la a opta ediție, nu am avut niciun fel de problemă. Ei au fost în mai multe hoteluri, nu au fost numai la noi, ca eveniment au fost o mie, 1200 de oameni cu tot cu copii. Neavând nicio reclamație, nu am o statistică, la fața locului, nu a avut nimeni nimic de reclamat. Declarațiile s-au denaturat și mi se pare un pic forțat în căutarea scandalului. Încă n-am primit nimic la hotel, totul este în spațiul public. Despre doamna care ar fi făcut reclamație e prima oară când auzim.”

Vezi și ce spune Jandarmeria: EXCLUSIV Jandarmeria Română, scandal pe litoral. Adevărul, răspuns cheie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel