Urmărește emisiunea live


JAF la Baroul Timiș. Pensiile avocaților, furate. UPDATE: Hoțul a fost prins

JAF la Baroul Timiș. Pensiile avocaților, furate / Foto: Pixabay
JAF la Baroul Timiș. Pensiile avocaților, furate / Foto: Pixabay

Hoții au dat buzna în sediul Baroului Timiş.

UPDATE:

În urma jafului de la Baroul Timiș a fost arestat un bărbat în vârstă de 35 de ani. Prejudiciul a fost recuperat, parțial. Magistrații au hotărât arestarea lui preventivă pentru 30 de zile și continuă cercetările pentru a recupera întreaga sumă furată. 

Știrea inițială:

Sediul Baroului Timiș a fost spart de hoți. Casieria unității, unde se aflau pensiile avocaților, a fost golită, transmite Realitatea Plus. Hoții au luat aproximativ 50.000 de lei și au dispărut.

Sediul Baroului Avocaților din Timiș este situat într-o zonă centrală a orașului. Nimeni nu a auzit nimic peste noapte, dar angajații care au venit dimineața la serviciu au constatat că sediul a fost spart. Inițial, s-a  crezut că nu au dispărut mulți bani pentru că de obicei sumele sunt duse zilnic la bancă, dar acum, fiind o perioadă de acordare a pensiilor, se afla această sumă importantă de bani în sediu, în jur de 50.000 de lei. Polițiștii au fost alertați la 112, au ajuns la fața locului și au început cercetările, luând în considerare inclusiv imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și tragerea la răspundere penală a acestora.

VEZI ȘI: VIDEO - Jaf de sute de mii de euro la o firmă de curierat din Timișoara

Hoț din Constanța, prins după ce a cerut prietenia victimei pe Facebook

Un bărbat din Constanța care a furat două telefoane, a fost prins după ce a cerut prietenia victimei pe Facebook. Aceasta l-a recunoscut din poza de profil și a anunțat imediat poliția.

Bărbatul a furat un Huawei și un iPhone lăsate pe tejghea de vânzătoarea unui magazin, provocând astfel un prejudiciu de 3.000 de lei. La scurt timp, a vândut un telefon cu 200 lei, iar pe al doilea l-a aruncat, pentru că era blocat. Din motive necunoscute, după câteva zile, hoțul a decis să ceară prietenia pe Facebook chiar vânzătoarei căreia îi furase telefoanele. Așa a ajuns să fie prins de polițiști. 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța l-au condamnat pe bărbat la 1 an de închisoare, prin sentința din 11 noiembrie 2021. Prin contopirea unor pedepse anterioare, bărbatul având și alte antecedente penale, va executa 4 ani, 6 luni și 231 zile închisoare. Decizia nu este definitivă. Vezi AICI mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel