Hoț din Constanța, prins după ce a cerut prietenia victimei pe Facebook

Hoț din Constanța, prins după ce a cerut prietenia victimei pe Facebook / Foto: Pixabay
Hoț din Constanța, prins după ce a cerut prietenia victimei pe Facebook / Foto: Pixabay

Un hoț din Constanța a fost prins după ce a cerut prietenia victimei pe Facebook.

Un bărbat din Constanța care a furat două telefoane, a fost prins după ce a cerut prietenia victimei pe Facebook. Aceasta l-a recunoscut din poza de profil și a anunțat imediat poliția, scrie Replica de Constanța.

Bărbatul a furat un Huawei și un iPhone lăsate pe tejghea de vânzătoarea unui magazin, provocând astfel un prejudiciu de 3.000 de lei. La scurt timp, a vândut un telefon cu 200 lei, iar pe al doilea l-a aruncat, pentru că era blocat. Din motive necunoscute, după câteva zile, hoțul a decis să ceară prietenia pe Facebook chiar vânzătoarei căreia îi furase telefoanele. Așa a ajuns să fie prins de polițiști. 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța l-au condamnat pe bărbat la 1 an de închisoare, prin sentința din 11 noiembrie 2021. Prin contopirea unor pedepse anterioare, bărbatul având și alte antecedente penale, va executa 4 ani, 6 luni și 231 zile închisoare. Decizia nu este definitivă.

JAF de 6.000 de euro dintr-un bancomat al unei bănci din Timișoara. Totul a fost filmat

Un individ este căutat de poliție după ce a furat 6 mii de euro dintr-un bancomat al unei bănci din Timișoara, potrivit Realitatea Plus. Polițiștii încearcă acum să-l identifice, după imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. 

Totul s-a întâmplat după ce un bărbat a încercat să depună pe card suma de 6 mii de euro. Tranzacția a fost respinsă de bancomat, iar banii au rămas în fanta aparatului.

În imaginile filmate de camerele de supraveghere se observă cum un individ cu fața acoperită ia banii respectivi. După câteva secunde, individul iese din bancă. Poliția apelează la ajutorul cetățenilor pentru a-l identifica pe hoțul timișorean. Acesta avea fața acoperită, căciulă neagră, ochelari de soare, iar în spate purta un rucsac.

Jaf de sute de mii de euro la o firmă de curierat din Timișoara

Un jaf de proporții a avut loc și în Timișoara, la o firmă de curierat. Hoții au jefuit seiful în care se aflau aproape 100.000 de euro. Aceștia ar fi mers la sigur, pentru că unul dintre ei pentru că ar fi știut unde se află cheia seifului. Oamenii legii cercetează în amănunt cazul și au suficiente probe încât să le ia urma hoților.  Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel