Jack Spintecătorul a reapărut. Harta crimelor

Poliția este în stare de alertă după ce aseară s-a înregistrat cea de a 14 crimă. Ucigașul sau ucigașii care terorizează de 16 zile comunitatea se află încă în libertate.

Forțele de ordine din Londra sunt în stare de alertă după ce un tânăr de 20 de ani a fost găsit înjunghiat de șase ori. Cel puțin o lovitură a primit-o în gât. Conform autorităților, Carlos Rodrigues a fost urmărit pe strada Leyton situată în estul Londrei, de cel puțin trei indivizi care l-au atacat cu macetele. Cu câteva ore înainte, un alt bărbat în vârstă de 22 de ani a fost înjunghiat în Oxford, transmite The Sun.

Aceste atacuri sunt cele mai recente într-o săptămână sângeroasă. Week-end-ul trecut alți doi tineri au fost înjunghiați mortal. Până acum s-au înregistrat 14 omoruri. Autorul sau autorii sunt liberi.

 (w670)

Inspectorul-șef Stuart Blaik, de la Unitatea Crime Majore, a declarat: "Credem că incidentul a început la aproximativ 23:20 de ore pe Ridgefield Road (27 februarie) înainte de a se deplasa în Southfield Road și a implicat un număr de persoane. "Din păcate, leziunile suferite de victimă s-au dovedit a fi fatale și este o investigație pentru crimă. "Fac apel la orice martori care ar fi putut să vadă ce s-a întâmplat sau să aibă orice informație despre acest incident să ne contacteze".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel