ISIS, nou plan pentru lovirea Europei

 Un oficial ONU susține că Europa trebuie să afle de noua strategie prin care ISIS vrea să lovească în viitorul apropiat.

David Beasly, şeful Programului de Alimentaţie Globală al ONU, a dezvăluit că toți comandanții ISIS care pleacă din Siria au planuri noi pe care le pune în aplicare cu anumite grupări extremiste din Africa. Miza este reușirea creării instigărilor și a infiltrărilor teroriștilor într-un nou val de migrație care ar avea loc în curând în Europa, conform publicației The Guardian.

Recrutări pe baza lipsei de hrană

 Anunțul făcut de David Beasley,fost guvernator republican din Carolina de Sud, pare să fie o punere în cardă a statelor Europei cu privire la strategia extremiştilor din regiunea Sahel din Africa.
 
Cei nevoiţi să părăsească Siria se unesc cu grupările teroriste locale pentru a se folosi de lipsa de hrană pentru a recruta şi a trimite milioane de africani în Europa, a adăugat el.
„Dacă credeaţi că aţi avut o problemă din cauza destabilizării unei ţări ca Siria cu 20 de milioane de cetăţeni, aşteptaţi ca regiunea Sahel, cu peste 500 de milioane de cetăţeni, să se destabilizeze mai departe. Iar acum trebuie să se trezească comunitatea europeană şi internaţională”, a afirmat Beasley.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel