ISENTRESS, formulă nouă, tratament infecţie HIV-1

Comisia Europeană aprobă ISENTRESS (raltegravir) 600 mg comprimate filmate produs de MSD, o nouă opţiune de tratament cu administrare o dată pe zi, în asociere cu alte medicamente antiretrovirale pentru tratamentul infecţiei cu HIV-1 la pacienţi eligibili.

MSD a anunţat aprobarea de către Comisia Europeană a ISENTRESS® (raltegravir) 600 mg, administrat sub forma unei noi doze de 1200 mg a inhibitorului de integrază ISENTRESS® (raltegravir), o dată pe zi, sub forma a două comprimate filmate a câte 600 mg, cu sau fără alimente, în asociere cu alte medicamente antiretrovirale, pentru tratamentul infecţiei cu HIV-1 la adulţi şi la copii şi adolescenţi (cu greutate de cel puţin 40 kg), care nu au fost trataţi anterior sau la pacienți suprimați virologic și aflați în tratament inițial cu ISENTRESS 400 mg de două ori pe zi.

"ISENTRESS 600 mg cu administrare o dată pe zi exemplifică angajamentul ferm al companiei MSD faţă de inovaţia în tratamentul infecţiei cu HIV" a spus Fabrizio Giombini, Director General MSD Romania.

"Suntem încântaţi să putem oferi această nouă opţiune, anul viitor, şi pacienţilor infectaţi cu HIV din România".

Anunţul a fost făcut în cadrul evenimentului "Poveşti de 10", organizat de MSD Romania în colaborare cu Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș" pentru a marca împlinirea a zece ani de la aprobarea ISENTRESS, primul inhibitor de integrază dezvoltat de MSD pentru tratamentul infecţiei cu HIV.

"Terapiile antiretrovirale au reprezentat un progres extraordinar în managementul HIV-1, rămân însă foarte multe de făcut pe viitor. Vom continua să colaborăm cu mediul academic, comunităţile de pacienţi și cu elita medicală la nivel global, având obiectivul comun de a eradica această bolă infecţioasă", a adăugat acesta.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy