Iovan: Ne dorim să îl copiem pe Hagi. Visez zi şi noapte că Steaua va redeveni ce a fost o dată

Colegii din Generația de Aur nu-l uită, totuși, pe Gică Hagi și nici realizările acestuia de când a investit în fotbalul românesc.

Ştefan Iovan intenționează să-l copieze pe Gheorghe Hagi şi să aplice ceea ce făcut acesta la Academia de la Ovidiu. Iovan este Coordonatorul Centrului de copii şi juniori a clubului de fotbal CSA Steaua.

"De două luni lucrez la un proiect care va fi aprobat de comandantul clubului. Vreau să facem mai multe schimbări la Centrul de copii şi juniori. E nevoie de o schimbare şi a mijloacelor de antrenament, dar şi un schimb de generaţii la antrenori. Vom aduce antrenori mai tineri, dornici de afirmare şi pricepuţi... ne dorim să îl copiem ca să zic aşa pe Hagi, pentru că am lucrat mult cu el. Vreau să implementăm nişte lucruri cu care el reuşit. Iar noi ne dorim să luăm modelul celor buni. Eu visez zi şi noapte că Steaua va redeveni ce a fost o dată şi să participe şi secţia de fotbal la asemenea gale şi să ia asemenea premii", a spus Iovan, citat de Agerpres.

"Referitor la academie, am încercat, dar momentan nu. Poate peste un an se va face şi academia. Eu aştept cu nerăbdare să vină Marcel Răducanu să facem schimb de experienţă, pentru că el lucrează într-o ţară unde fotbalul este la un alt nivel şi avem ce învăţa", a adăugat fostul fotbalist, prezent, vineri, la gala Clubului Sportiv al Armatei Steaua desfăşurată la sediul Ministerul Apărării Naţionale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel