Ionuț Cristache, despre Cioloș: Ați fost la această emisiune, vă mărturisesc un lucru

Ionuț Cristache
Ionuț Cristache

Luni seară, jurnalistul Ionuț Cristache a comentat o declarație ce îi aparține lui Dacian Cioloș.

„Vă mărturisesc că nu am crezut că, aproape la 30 de ani de la Revoluție, eu, ca tânăr jurnalist care nu a prins ororile comunismului, ale Securității, voi începe o emisiune în 2019 cu o astfel de temă. Și vă spun ceva: generația părinților mei – și aici înțelegând generic politicieni, jurnaliști, profesori, societate civilă, atât cât era ea în anii 90 – a ratat momentul unei legi a lustrației. Uitându-mă în urmă, îmi dau seama că nici nu se putea.

(...) Ajungem și la personajul zilelor noastre: Dacian Cioloș. (...) A ratat momentul unor explicații pertinente. (...) Fuge de adevăr. (...) Din punctul meu de vedere, așa ceva este de netolerat, așa ceva trebuie taxat și nu trebuie uitat", a spus Ionuț Cristache, luni seară, în cadrul emisiunii sale „România9" de la TVR 1.

„Înainte de toate, după aceste zile în care am absentat, vă mărturisesc că în creier îmi sună o singură frază. Fraza aceasta a lui Dacian Cioloș: Având în vedere cât de mulți români au colaborat sau au lucrat cu Securitatea, sigur se poate „demonstra" că există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate. Domnule Cioloș, ați fost la această emisiune, vă mărturisesc – dacă vreți și cu mâna pe inimă, între mine și Securitate nu se poate demonstra nicio legătură. Și nici între ai mei și Securitate. Și bănuiesc că așa ca mine sunt foarte mulți români în această țară", a spus Ionuț Cristache.

VEZI ȘI: 

ALEX COITA: SUNT NIȘTE CHESTII REALE. DOMNUL CIOLOȘ POATE NU ȘTIE...

RADU HERJEU, SFAT PENTRU IOHANNIS: AI RUGAT PE CINEVA SĂ NOTEZE?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel