Ionuț Anghel, ucis de câini. Răsturnare de situație în acest caz

După aproape un an şi jumătate de la tragica moarte a lui Ionuţ Anghel, familia băieţelului sfâșiat de câini încă mai caută răspunsuri. Deşi părinţii îndureraţi se aşteptau ca martorii să facă lumină în acest caz, o parte dintre ei şi-au schimbat declaraţiile făcute iniţial.

Astfel, câţiva angajaţi ai firmei cercetate s-au răzgândit şi au depus mărturie în favoarea societăţii comerciale pe terenul căreia s-a produs tragedia, conform Realitatea TV.

Rând pe rând, martorii citaţi au fost audiaţi de judecători. Părinţii lui Ionuţ Anghel au rămas stupefiaţi când au văzut că unii angajaţi ai firmei pe terenul căreia a fost ucis Ionuţ au spus una la Parchet, şi alta la Tribunal.

În faţa instanţei a apărut şi administratorul firmei "Tei Rezidenţial", pus sub acuzare de procurori.

În schimb, unul dintre martori a dezvăluit că a fost şi el atacat de maidanezi, cu doar trei săptămâni înainte de moartea băieţelului. Bărbatul ar fi sesizat autorităţile, dar nimeni nu a luat măsuri.

Administraţia Publică a Sectorului 2, firma care deţine terenul şi administratorul acesteia au fost trimişi în judecată pentru ucidere din culpă.

CITEȘTE ȘI: Concluzie: Ionuț Anghel, ucis de câini cu stăpân

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel