Ioniță de la Clejani, mesaj după ce Viorica a atacat reporterul Antena 3

Ioniță de la Clejani a transmis un mesaj după ce soția lui, Viorica, a atacat în direct reporterița Antena 3 care transmitea din fața casei lor. 

Ioniță de la Clejani și-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut soția acestuia. Reamintim că Viorica de la Clejani a aruncat cu lapte și a pus furtunul cu apă pe echipa Antena 3, care realiza o transmisiune live pe subiectul accidentului realizat de fiica lor, Margherita.

"Îmi cer scuze dumneavoastră și televiziunii. O cunoașteți cu toții pe Viorica și știți că este imprevizibilă. Așa e ea. Ne cerem scuze pentru toți cei care ne urmăresc și se uită la noi, la Clejani. Cred că orice mamă ar fi reacționat așa. Ea e ca o leoaica ce și-a apărat copilul. Așa e orice mamă și Viorica știți cum reacționează," a spus Ioniță după reacția necontrolată a Vioricăi de la Clejani.

Reamintim că Margherita de la Clejani a făcut un accident în această dimineață, ea fiind total incoerentă, iar rezultatul testului de alcool a ieșit negativ, de aici și prima ipoteză conform căreia ar fi consumat substanțe interzise. Citește știrea AICI.

Citește și Viorica de la Clejani a ATACAT în direct reporterul Antena 3, prezent în fața casei. Imagini incredibile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel