Ioniță explică demisia din fruntea Poliției Române: Voi merge până în pânzele albe

Vlad Manolache / 27 iun 2018 / 10:42 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cătălin Ioniță a explicat motivul pentru care și-a dat demisia din fruntea Poliției Române. Declarația a fost făcută chiar înainte de a intra în sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Fostul șef al Poliției Române susține că decizia sa de a renunța la funcție a fost legată de protejarea ministerului și a instituției pe care a condus-o de un eventual scandal mediatic.

"Am consdierat normal să protejez imaginea ministerului și a Poliției Române de un eventual scandal mediatic sau de o eventuală situație neplăcută, motiv pentru care am decis să fac un pas înapoi. Așa cum cariera am avut-o impecabilă până în acest moment și cum traiectul meu profesional este unul impecabil, voi merge până în pânzele albe să arăt adevărul și sunt ferm convins că acest lucru va ieși la iveală", a declarat Cătălin Ioniță.

I s-a comunicat calitatea de suspect

Procurorii DNA i-au comuicat fostului șef al Poliției Române calitatea de suspect într-un dosar. "Nu vreau să fac niciun fel de comentariu până când nu stau de vorbă cu dânșii, până când nu lămuresc aceste aspecte", a declarat Cătălin Ioniță la intrarea în sediul DNA.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27