Ionela Macovei, fostă jurnalistă, s-a sinucis

[] []

02 iul 2014 / 12:54
Salveaza PDF Comentarii

Ionela Macovei, fostă jurnalistă în presa locală din Brăila și absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, s-a sinucis, miercuri, aruncându-se de la etajul 7 al unui bloc din București.

Brăileanca Ionela Macovei, în vârstă de 25 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, s-a sinucis miercuri dimineață, după ora 00.00, în București, aruncându-se de la etajul 7 al unul bloc de pe Bulevardul Magheru, informează infobraila.ro.

VEZI ȘI: IONELA MACOVEI. Cuvinte emoționante despre jurnalista care s-a sinucis

IONELA MACOVEI. Jurnalista nu s-ar fi sinucis din dragoste. Era terorizată 

SINUCIDERE IONELA MACOVEI. Explicația oferită de experți

IONELA MACOVEI va fi înmormântată vineri

Din noiembrie 2013, Ionela Macovei era Director regional de vânzări la Poșta Română, iar în trecut a lucrat în domeniul relațiilor publice și la un ziar local din Brăila.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării în anul 2011.

VEZI ȘI: Studentă la Jurnalism, moartă în prima zi de facultate

Se pare că Ionela Macovei s-a sinucis după o ceartă cu iubitul ei, care a dus la ruperea relației. Cei doi erau împreună doar de 6 luni.

Ionela Macovei a trimis-o pe sora ei, cu care locuia, la magazin să-i cumpere ”ceva de băut”. Imediat ce a rămas singură în casă, Ionela Macovei s-a aruncat pe geam și s-a lovit de pământ exact când sora ei ieșea din scară.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +1    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.d4a4.n3