Ionel Dancă (PNL): Să-și dea demisia din funcțiile publice pe care le ocupă

Ionel Dancă, foto: facebook PNL
Ionel Dancă, foto: facebook PNL

Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL, a declarat că începutul lunii februarie arată românilor că așa-zisa revoluție fiscală aplicată de guvernarea PSD – ALDE duce la scăderea salariilor atât în sectorul public, cât și în economia privată.

"Astăzi aflăm, de exemplu, că- după transferul contribuțiilor sociale la angajați- salariile angajaților din tribunale și parchete vor fi mai mici cu 500 lei de la începutul acestui an. Protestele grefierilor și ale personalului auxiliar din justiție sunt însă doar începutul revoltelor care vor urma din partea multor salariați care vor vedea pe fluturașii din luna februarie cum le-au fost tăiate salariile de către guvernarea PSD – ALDE.

Deși au afirmat în repetate rânduri că după transferul contribuțiilor sociale nu vor scădea salariile, iată, românii constată cum au fost mințiți încă o dată de Coaliția PSD – ALDE", a zis Ionel Dancă.

Măsuri privind salariile

"Este grav că din cauza unei prostii fiscale, gândită de Dragnea și Vâlcov și susținută de Tăriceanu salariile scad de la începutul anului atât pentru angajații din sectorul bugetar, cât și în sectorul privat unde foarte puțini angajatori au anunțat până acum că vor compensa transferul contribuțiilor sociale astfel încât să nu scadă venitul net.

[citeste si]

Toți cei care au susținut că nu vor scădea salariile după transferul contribuțiilor sociale la angajat ar trebui să-și dea demisia din funcțiile publice pe care le ocupă pentru că fie au mințit cu bună știință, fie au fost atât de incompetenți încât nu și-au dat seama.

Cu astfel de măsuri, Dragnea, Vâlcov și Tăriceanu au provocat o harababură fiscală care va destabiliza economia și va afecta grav nivelul de trai al românilor", a mai zis purtătorul de cuvânt al PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel