Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, în inspecție pe unul dintre șantierele județului

Foto: Facebook Ionel Arsene
Foto: Facebook Ionel Arsene

Ionel Arsene, președintele PSD al Consiliului Județean Neamț, inspectează periodic investițiile  gestionate de instituție pe care o coordonează. 

"Azi (joi, N.R.) am fost la Vânători Neamț, unde Consiliul Județean gestionează o importantă investiție din domeniul infrastructurii rutiere - modernizarea podului de la km 0+883, peste pârâul Secu.

Valoarea proiectului depășește un milion de lei. Până în prezent s-au realizat fundațiile și acum se lucrează la montarea grinzilor, urmând a se turna suprastructura podului. Lungimea totală a acestui obiectiv este de 22 de metri, cu o deschidere de 18 metri.

Podul era vechi, din anii ’70, și se circula pe o cale foarte îngustă, carosabilul fiind de doar 5 metri. După realizarea actualei reparații, carosabilul va fi de 7,8 metri și vor exista două trotuare, fiecare de câte 1,2 metri.

Pe traseul care duce către Mănăstirea Sihăstria sunt prinse pentru a fi modernizate alte două poduri.

Fac tot posibilul să realizăm lucrări de reparații și modernizări peste tot pe unde mai există probleme în infrastructura rutieră din județ, astfel încât drumurile și podurile din Neamț să asigure cele mai bune condiții pentru participanții la trafic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel