Ion Surdu, câștigătorul Exatlon, la masculin. ''Vor fi oameni care îți spun că nu...''

Ion Surdu, câștigător Exatlon, la masculin
Ion Surdu, câștigător Exatlon, la masculin

Ion Surdu este marele câștigător al sezonului trei Exatlon România, la masculin. Faimosul a transmis un mesaj după ce a obținut trofeul.

O sa incep si eu cu inceputul, cu prima zi aici. de fapt, cum am plecat eu din Romania la Exatlon. Am venit increzator in mine si in puterile mele. In schimb, am ajuns aici, am intrat pe primul traseu si nici macar nu am reusit sa dau. Si pe primul traseu am intrat o singura data si am intrat cu Gabriel si nici macar nu m-a lasat sa pun mana pe sac. Dar am trecut peste acea zi, am incercat sa evoluez treptat.

Asta am facut! Mi-am demonstrat, in primul rand, mie ca pot. Incercam sa imi demonstrez mie in fiecare zi ca pot fi mai bun decat in ziua precedenta. Si se pare ca mi-a reusit. Vreau sa le spun oamenilor de acasa ca trebuie sa va jucati sansa pana la capat, indiferent de ce se intampla pentru ca de aici vine totul si doar tu poti sa iti faci destinul. Poate ca vor fi oameni care iti spun ca nu poti, sau ca nu ai cum sa ajungi in punctele in care iti doresti, dar trebuie sa crezi in tine de fiecare data...

Pentru mine acesta este un punct cheie. Daca imi doresc ceva, trebuie sa merg acolo sa iau acel ceva indiferent de ce se intampla (...) Eu cu siguranta din Exatlon Romania o sa raman cu ceva aparte aici, pentru ca a fost o experienta unica, o experienta foarte frumoasa, cu oameni frumosi pe care i-am indragit. O familie aparte. (...)

O felicit pe Nicoleta pentru ca a ajuns pana aici, o felicit pentru ca a avut un parcurs destul de greu. Si-a intrecut de fiecare data limitele ei si ii urez bafta in handbal mai departe. Sper sa vin la un meci de al tau de handbal. O felicit pe Andreea ca a ajuns pana aici, a spus Ion Surdu.

Vezi și: Ion Surdu, câștigătorul sezonului 3 Exatlon, la masculin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel