Iohannis, suspendare. Strategie pentru al doilea mandat. SRS: ''Așa l-au sfătuit''

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Sorin Roșca Stănescu a mărturisit în direct, la România TV, că Președintele României, Klaus Iohannis, așteaptă să fie suspendat și de aceea nu semnează decretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi. 

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu este de părere că Președintele României, Klaus Iohannis, își dorește suspendarea ca parte a strategiei pe care și-a format-o pentru drumul către al doilea mandat. 

Vă propun să simplificăm analiza. Pentru a ajunge la esență, vă spun că președintele așteaptă să fie suspendat, își pregătește această suspendare. A atins în colțul cel mai îngust majoritatea parlamentară și o forțează să-l suspende. Iar majoritatea parlamentară, sub pretextul accelerării legilor justiției, a organizat această sesiune extraordinară tocmai pentru a-l suspenda. Există piticul bun și piticul rău, respectiv Dragnea și Tăriceanu, unul spune una, altul spune alta, dar ei s-au înțeles. Urmează ca președintele să fie suspendat, să i se întâmple ceea ce și-a dorit. E doar o chestiune de zile. Așa l-au sfătuit consultanții săi, așa crede el că este bine, să fie suspendat, să creeze un electorat motivat, să îl antreneze cu ocazia procedurii de demitere, așa crede că e bine ca să își construiască drumul către al doilea mandat., a susținut Sorin Roșca Stănescu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel