Iohannis, replică pentru Dragnea, de la Bruxelles. Chirieac: ''Absolut regretabil''

Klaus Iohannis și Liviu Dragnea
Klaus Iohannis și Liviu Dragnea

Klaus Iohannis, prezent la summitul NATO de la Bruxelles, i-a dat o replică președintelui PSD, Liviu Dragnea. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat răspunsul președintelui.

Bogdan Chirieac este de părere că președintele României nu trebuia să discute despre problemele de politică internă în cadrul summitului de la Bruxelles și trebuia să aștepte să ajungă în țară pentru a-i oferi un răspuns președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Asta este problema fundamentală. La summitul NATO de la Bruxelles, președintele vine să îi răspundă liderului majorității parlamentare din România în chestiuni de politică internă. Domnule, dar suntem la două ore jumătate de Bruxelles. Iei avionul, ajungi la București, faci revista presei pentru summitul NATO, măcar câțiva oameni de specialitate să înceapă să lucreze pentru viitorul României în acest spațiu și apoi, sigur, te cerți cu Liviu Dragnea până nu mai poți. Ce faci? Exporți o chestiune de politică internă a României în acel spațiu? Rezultă că suntem mai instabili ca Siria și noi suntem ditamai membru NATO în acest spațiu. Regretabil. Absolut regretabil., a spus analistul politic Bogdan Chirieac la România TV.

Vezi și : Iohannis - Dragnea, pălărie prea mare: Nu face față! Obsesie

            Liviu Dragnea, atac la Iohannis: Ipocrizie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel