Iohannis, înaltă trădare. Dragnea, reacție după documentul exploziv

Scutaru Cristina / 05 aug 2018 / 21:24 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Dragnea
Descriere foto: Liviu Dragnea

DC News a prezentat, săptămâna trecută, un document care arată că Parlamentul României propune punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare.

Liviu Dragnea a comentat acest subiect la Antena 3 care a spus că documentul pe care l-am prezentat este real.

”Exista acel document. Unii colegi din PSD l-au lucrat, am știut că lucrează la el. Nu este forma finală. Încă nu am luat o decizie finală. Cu domnul Tăriceanu nu am discutat despre subiect. Opinia mea este că sunt multe acțiuni ale lui Iohannis care pot îmbrăca forma trădării. Nu mi-aș dori să ajungem acolo, dar nu e imposibil”, a zis Dragnea.

”Dacă tu, președintele României întrebi guvernul, dacă mai are bani de pensii și salarii... alertezi piețele internaționale și modifici cursul valutar. Toate atacurile la guvern au creat impresia în afara țării că aici nu există stabilitate economică. Apoi vorbim despre incitarea la schimbarea ordinii constituționale”, a mai spus președintele PSD la Antena 3.

Presa sistemistă a încercat să acrediteze ideea că documentul prezentat de DC News este doar un scenariu. După cum puteți vedea, au fost informații reale. La fel s-a întâmplat și în cazul pactului de coabitare sau cu legea care îl impiedica pe Liviu Dragnea să fie premier, toate astea s-au publicat în premieră pe DC News.

VEZI AICI DOCUMENTUL PREZENTAT ÎN EXCLUSIVITATE DE DCNEWS

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26