Iohannis, decizie care ridică semne de întrebare. Chirieac: Nu ştiu ce să cred

Guvernul Orban
Guvernul Orban

Analistul politic Bogdan Chirieac a criticat decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a-l renominaliza pe Ludovic Orban pentru funcţia de premier.

Întrebat, joi seara, la România TV, de către Andreea Creţulescu ce ne aşteaptă în următoarele luni, Bogdan Chirieac a declarat: "Va fi din rău în mai rău. Guvernul Orban a reuşit în trei luni de zile să distrugă o bună parte din ce se construise în România ultimilor zece ani. Mă bazez pe fapte, întrebaţi-l pe domnul Cîţu. Eu zic că cu o conducere bună, România îşi revine în zece ani.

Poporul român a votat, iar când ai votat, ţi-ai asumat. Deci Guvernul Orban nu a ieşit tocmai de sub masă. A ieşit în urma unor europarlamentare, nişte manevre de culise, arestarea lui Liviu Dragnea... S-au întâmplat nişte lucruri, iar poporul a stat şi a privit. Guvernul Orban lasă un dezastru care nu a mai existat în România. Şi o să vedeţi asta în lunile care urmează. Deocamdată nu e clar".

 

Chirieac: "Nici noua conducere a PSD nu mi-a inspirat suficientă încredere"

"Ca să ne înţelegem bine: noua conducere a PSD nu mi-a inspirat suficientă încredere încât să spun 'acolo e salvarea'. Mă uit cu disperare pe eşicherul politic. Fiindcă o nouă formaţiune politică, să fie foarte clar, nu se naşte din nectar şi roua dimineţii. Şi acolo mi se par foarte multe lucruri în neregulă. Mi-am recăpătat încrederea în Iohannis când am văzut procentul de 67% în turul doi. Înseamnă ceva, înseamnă doi din trei români. Dar când Iohannis se pretează la un astfel de joc şi-l pune pe domnul Orban acolo de unde a fost rejectat de Parlamentul României, vă spun că nu ştiu ce să cred", a mai declarat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel