Iohannis -Dăncilă, ședință CSAT anulată. Chirieac: Este inadmisibil. Joc de doi lei

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, o scrisoare premierului Viorica Dăncilă, prin care o invitase, astăzi, la consultări, pe tema rectificării bugetului în domeniul securităţii naţionale, deși premierul urma să se depalseze în Spania, pentru o întrevedere cu omologul său spaniol, Pedro Sancheze. În urmă cu două zile, președinte a anulast ședința CSAT. Bogdan Chirieac, analist politic, a comentat situația.

"La nivel de şef de stat, să comiţi astfel de fapte politice, este inadmisibil. Dacă a văzut că premierul este plecat în Spania, putea să amâne şedinţa. Nu avea dreptul să o supende. Te duci într-un joc din asta de doi lei, care nu serveşte nimănui.

Iar creştea în sondaje pentru al doilea mandat ar fi o minune. Nici măcar suspendarea sa nu îi va da combustibil politic pentru a intra în turul doi. Este prea târziu. Suspendarea nici nu trebuie să se mai producă. Aici este marea bătaie: cine va fi candidatul de pe partea dreaptă. Probabil Dacian Cioloș", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea Obiectiv, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel