EXCLUSIV  Ioana Constantin: Şoşoacă, accident al democraţiei. Ea este posibilă tocmai pentru că există oameni ca Voiculescu

Ioana Constantin (PMP) a vorbit, la DC News, despre Diana Şoşoacă şi modul în care senatorul exclus din AUR şi-a făcut loc pe scena politică. 

"Doamna Şoşoacă e o problemă pentru noi toţi. E un accident al democraţiei, ca să mă exprim şi eu ca alţii. Mie-mi pare foarte rău că am ajuns ca doamna Şoşoacă să fie un reper... Am văzut ce au făcut liberalii, că ‚să o sancţionăm în Parlament’. Mi se pare o greşeală; de ce trebuie să expui mai mult decât este expus un astfel de personaj care, într-o criză ca aceasta, nu face bine, este limpede.

Nu pot fi de acord cu absolut nimic din ce face doamna Şoşoacă, dar ea este posibilă tocmai pentru că există oameni ca Voiculescu, pentru că există tot felul de oameni neasumaţi, care nu au niciun habar despre ce e de făcut, care nu dau încredere oamenilor şi atunci ei lasă un culoar extraordinar celor ca doamna Şoşoacă", a declarat Ioana Constantin la DC News.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel