Invitaţii la talk-show-urile politice primesc indicaţii prin SMS- VIDEO

calin murg
calin murg

Unii politicieni sunt ajutaţi să depăşească momentele delicate din timpul dezbaterilor televizate. Este şi cazul lui Călin Murg, consilier la Primăria Capitalei, din partea PDL. Invitat la emisiunea "Subiectiv" realizată de Răzvan Dumitrescu, Călin Murg a primit sugestii cum să abordeze discuţia, prin intermediul telefonului mobil.Călin Murg a stat cu ochii pe telefonul mobil, pe tot parcursul emisiunii "Subiectiv". Democrat-liberalul a negat că ar fi primit mesaje prin care i s-a sugerat cum să abordeze discuţia din platou, deşi realizatorul Răzvan Dumitrescu i-a spus că totul a fost înregistrat.

Camerele au surprins mesajele cu indicații pe care le-a primit parlamentarul. Iată unul din acestea: „zi de ponta cât de penibil e cu che guevara, apreciază echidistanţa acestei televiziuni la mishto şi zi că din păcate în loc să vb lucruri serioase: măsurile economice, negocierile cu fmi etc. discutăm băşcălie ieftină. Vezi că mădălin a zis că eşti un "banc". Taxează-l pt neobrăzarea asta de la un mare artist cum se recomandă.

Şi în concluzie toţi sunt nişte oameni care stau pe margine, dau din gură şi n-au nici o soluţie pt oameni neapărat să te diferenţiezi de restul, să spui că tu n-ai venit în emisiune să comentezi bancuri sau glumiţe proaste: mi se pare că alţii au făcut-o la mishto şi asta se speculează politicianist. emisiunea a devenit mistică!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel